Hatunsuyu Karaoğlan İlkokulu
Hatunsuyu Mahallesi Okul Sokak 5/1Battalgazi/MALATYA

VİZYON

Türkiye Cumhuriyeti anayasasında ifadesini bulan laik,demokratik,sosyal huhuk devleti kurallarını bilentürk milli eğitiminin amaçlarını özümsemiş,Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşı olmakla övünen onu yücelkmek için çalışan bireyler yetiştirmek. Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

MİSYON

Ahlahlı,başarılı öğrenciler yetiştirmek.Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varızTürk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Mezun verilmemektedir.

NORMAL

Başlama:08.30 Bitiş:14.20

soba

6 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Hatunsuyu Beldesi Karaoğlan Mah.Bulunmaktadır.Şehir merkezine 6 km Uzaklıkta Olup Ulaşım Sorunu Bulunmamaktadır.